Inverter, Solarni Panel, Oprema

Sistemi ključ u ruke

TRGOVINA NA VELIKO

ProizvodiKontakt

Naša podružnica

DOO TS BALKAN Smo. 2020. godine osnovali sa ciljem, da u Srbiji što širem krugu ljudi činimo dostupnim montažu sistema solarnih panela. Naša misija je, da sa najboljim odnosom cene/vrednosti obezbedimo našim Partnerima dostupnost zelene energije. Kod naših dostupnih proizvoda smo uvek privrženi kategorijama izvanrednih kvaliteta, pa tako u slučaju solarnih panela nudimo za prodaju panele koji raspolažu sa kvalifikacijom Tier1 a od invertera prodajemo samo proizvode najvećih svetskih proizvođača.

Naša matična kompanija

Garanciju u pogledu odgovarajućeg stručnog znanja, procesa i dostupnosti proizvoda pruža sam vlasnik DOO TS BALKAN-a, a to je TRADITIONAL SOLUTIONS KFT iz Mađarske. Matična firma je osnovana 2017. godine u Mađarskoj i tokom prošlih godina je ona postala u vodeći učesnik tržišta. Zahvaljujući pružanju sveobuhvatnih i kompletnih usluga, kako u sferi građanstva, tako i u sferi preduzetništva, blizu 2 500 ostvarenih građanskih, i 16 prodžekata solarnih panela, više od 58 077 montiranih solarnih panela, sa veličinom sistema kapaciteta od 19 359 kw obezbeđuje, da će odabrati pravog partnera, sa odgovarajućim iskustvima svako, ko za svog partnera odabere DOO TS BALKAN.

O matičnom preduzeću, prodžektima možete naći dalje informacije na web stranici naposmegoldas.hu. akođe možete naći dalje informacije i na kanalima društvenih mreža.

Budite naš partner

* Iz magacina, ili sa kratkim rokom dostave, po veleprodajnim cenama nudimo sva potrebna sredstva, uređaje, koji su potrebni za izgradnju sistema solarnih panela!

* Tražimo takve Partnere, koji na jednom dinamičnom tržištu žele biti aktivni učesnici biznisa budućnosti. U centru naše delatnosti je opsluživanje veleprodajnih i maloprodajnih Partnera.

* Ukoliko se bavite montažom solarnih sistema ili biste u budućnosti želeli da se sa time bavite. Tražite izvor nabavke proizvoda svetskog kvaliteta po odgovarajućem odnosu cene/vrednosti. Želite steći najsvežija saznanja. Onda nas sa poverenjem potražite.

Podaci o firmi

DOO TS BALKAN Smo.

RS. 24000 Szabadka, Strossmayer u. 6.

p

Matični broj
201601560

Poreski broj
112070084

  • Inverter
  • Solarni panel
  • Struktura nosača
  • Sistemi ključ u ruke