Inverter

A Fronius inverterek az egyik legközkedveltebb termékek a piacon. A mai napig Ausztriában gyártják a berendezéseket, amelyekre jellemző a magas minőség, a megbízhatóság. A Fronius inverterek azért hasznosak, mert egységes a felépítésük. A “Snap” inverter fajtát használják, így az inverter hátlapját kell először felszerelni. A technológia hatékony, mivel a felszerelési mód standardizált, karbantartása egyszerű.

A Huawei a világ egyik vezető infokommunikációs és energiahálózati megoldásokat kínáló vállalata. A Huawei napelemes termékeit és megoldásait több, mint 170 országban használják. A digitális informatikai és internetes technológiák integrálásával optimalizálható a kezdeti beruházás, csökkenthető az üzemeltetés és a karbantartás költsége, nagyobb energiatermelés érhető el, illetve a beruházás költsége is hamarabb megtérül.

A SolarEdge Technologies Ltd. amerikai-izraeli vállalat, piacvezető az okos inverterek és a optimalizálók gyártásában. Alkalmazásával a hagyományos fotovoltaikus rendszerek energia termelése jelentősen, akár 6–35%-kal növelhető. Az optimalizációs rendszer azt is lehetővé teszi, hogy több hely kihasználásával (akár időszakosan árnyékolt felületek használatával), különböző tájolású/dőlésszögű, eltérő teljesítményű vagy márkájú modulok egységesen kezelhetőek legyenek.

A Sungrow Power Supply Co. Ltd a világ egyik legnagyobb inverter gyártója. A céget 1997-ben alapították és világ szerte több, mint 1000 főt foglalkoztat. A háztartási méretű rendszerek számára a Sungrow inverterek a kiemelkedő megbízhatóság és a rendkívül kedvező ár/teljesítmény miatt terjedtek el. A rendszer monitorozás wifi kapcsolaton keresztül az iSolarCloud portálon érhető el, melyhez ingyenes egyszerűen használható alkalmazás érhető el.