Napelem

Az Amerisolar, a Worldwide Energy and Manufacturing USA Co., Ltd. professzionális napelemgyárat 1993-ben alapították, így már közel három évtizedes tapasztalattal rendelkezik a gyártásban és a minőség ellenőrzésben. A német és amerikai szakmai intézetekkel folytatott együttműködés alapján az Amerisolar napelemek rendelkeznek ETL, UL, TUV, KTL, JET, JPEC, MCS, CEC, CGC, CQC, ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 és Kína „Golden Sun” tanúsítvánnyal is.

A 2000-ben alapított LONGi új magasságokba vezeti a napelemes ipart a termékinnovációkkal és az áttörő monokristályos technológiákkal optimalizált ár/érték arány mellett. A LONGi a világ egyik legértékesebb napenergia-technológiai vállalata, amely a legnagyobb piaci értékével rendelkezik. A magasabb hatásfoknak és energiasűrűségnek köszönhetően a LONGi napelemekkel épített rendszereknek kisebb a helyigénye, és alacsonyabb a tartószerkezeti és villanyszerelési anyagköltsége.

A Phono Solar a nagy teljesítményű fotovoltaikus termékek világszerte vezető gyártója. Az elmúlt 42 évben bevált tapasztalatok révén a SUMEC Csoport, a Phono Solar anyavállalata a kiválóság ikonjává vált a globális kereskedelmi piacokon. A SUMEC Group tulajdonában van 17 kutatási és fejlesztési intézmény, 35 tengerentúli vállalat és 35 ipari gyár a világ minden tájáról. Az anyavállalat erős támogatására támaszkodva a Phono Solar megbízható szolár termékeket nyújt ügyfeleinknek világszerte.

A céget 1986-ban alapították, azóta gyártanak napelemeket. A Risen Solar igyekszik a folyamatos újításokra, fejlesztésekre, ezáltal az egyik legmegbízhatóbbak a napelemes piacon, amely folyamatos K+F tevékenységével élen jár a piaci újításokban. Risen Energy releváns termékei megfeleltek a TüV, CE, GS, ROHS, REACH, PAHS és más nemzetközi tanúsításoknak.